O nas:

Sylwia

Pomysłodawczyni i twórca vloga Tasty Places, mózg operacyjno-kreatywny, miłośniczka designu i dobrej kuchni.

Kuba

Ekspert kulinarny Tasty Places, szef kuchni, działacz Slow Food Polska, zaangażowany w promocję niepowtarzalnych regionalnych smaków.

Pomysł na założenie browaru podsunął im jeden z gości. – Nigdy wcześniej nie interesowałem się piwem, niewiele wiedziałem o jego produkcji, nie potrafiłem nawet wymienić wszystkich gatunków piwa – mówi Michał. – Kiedy jeden z naszych zaprzyjaźnionych gości podsunął nam ten pomysł, nie spałem całą noc, wiedziałem, że to strzał w dziesiątkę. Aby rozpocząć produkcję, musieli solidnie się do tego przygotować. Ponad rok trwały analizy, uzyskanie pozwoleń, szkolenia z warzenia piwa i kursy sensoryczne. W końcu na początku lutego 2015 roku instalują browar. Oto drugi materiału video o Przystanku Tleń.

Znajdziecie tu przepisy z agroturystyk jak również filmy i materiały związane z tematyką kulinarną.